Jouw foto, logo, QR-code of tekst op een koekje

✔ Vanille koeken bedrukt met jouw ontwerp
✔ Ambachtelijk gebakken met biologische ingrediënten
✔ Per stuk en duurzaam verpakt
✔ Tot 2 maanden houdbaar
✔ Vanaf 30 stuks

Koeken bestellen Of vraag een offerte aan

Laat jouw bedrijf opvallen met eetbare marketing

Onze bedrukte koeken zijn meer dan alleen een lekkere traktatie; ze vormen een krachtig marketinginstrument. Door jouw logo, slogan of zelfs een QR-code op een koekje af te drukken, creëer je een blijvende indruk op de ontvanger. Want zeg nou zelf, wie onthoudt er nou niet een boodschap die je letterlijk kunt opeten?

Bovendien bakken we onze koeken met biologische ingrediënten en zorgen we voor een duurzame verpakking. Daar worden we allemaal blij van.

Of je nu per stuk verpakte koeken wilt bestellen of brievenbuscadeaus als relatiegeschenk, we hebben tal van opties om jouw relaties écht mee te verrassen. Denk koekjes, in iedere vorm, formaat, verpakking en met iedere bedrukking die jij in gedachte hebt. Tot nu toe is nog niets té gek geweest.

We denken graag met je mee voor een passend koekje, dus stuur ons gerust een berichtje. Dan komen wij met een voorstel om jouw merk te laten opvallen met een bedrukt koekje.

Neem contact op

Relatiegeschenken

Via de website bestel je eenvoudig onze per stuk verpakte koeken, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen we samen met jou brievenbusdoosjes, cadeaupakketten of Kerstgeschenken samenstellen en deze namens jouw bedrijf direct naar de ontvanger sturen.

Bekijk de mogelijkheden

Twijfel je over je ontwerp?

Of over het formaat of vorm koekje? Vraag een gratis proefkoekje aan. Dan drukken we jouw logo in verschillende vormen en formaten koeken af. Kun je zelf even voorproeven en de juiste keuze maken.

Vraag een gratis proefkoekje aan

Ervaringen van onze klanten

Lees alle reviews

S.J.W.

Snel in huis

Super fijn dat je gratis proefproducten kon bestellen, snel in huis en niks hoeven bij te betalen. We hebben gisteren een bestelling geplaatst voor de koekjes voor een evenement.

Berby

Heerlijke koekjes

Snelle goede service, goede prijs en heerlijke koekjes die heel goed en met zorg zijn gemaakt en verpakt. Een feestje om te geven en te krijgen.

IA Group

Individueel verpakt

Ik ben helemaal fan: de koekjes zijn prachtig, lekker, individueel verpakt en er is ook zo goed en bewust nagedacht over de rest van de verpakking. Bestelproces is simpel en snelle levering.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier.

Heb je toch nog een vraag? Je kunt ons altijd mailen of bellen.
Neem contact op

Blogs

Bekijk alle blogs
Unieke geboorte koekjes: bedrukt met echo, naam of geboortekaartje

Unieke geboorte koekjes: bedrukt met echo, naam of geboortekaartje

Ben je op zoek naar een uniek geboortekoekje dat je kunt personaliseren met jouw echo foto, de naam van je kleintje, of zelfs het geboortekaartje? Bij Cookie Doos vieren we deze belangrijke gebeurt...

Waarom wij onze koeken per stuk verpakken in duurzame zakjes

Waarom wij onze koeken per stuk verpakken in duurzame zakjes

Regelmatig krijgen we de vraag waarom we onze koeken per stuk in zakjes verpakken. "Moeten de koeken echt per stuk verpakt worden?" of "Kunnen we ze ook zonder verpakking ontvangen?". Dit zijn tere...

5 redenen om je team te verrassen met bedrukte koekjes deze zomervakantie

5 redenen om je team te verrassen met bedrukte koekjes deze zomervakantie

Het kerstpakket kennen we allemaal, maar heb je er wel eens aan gedacht om je medewerkers voor de zomervakantie in het zonnetje te zetten? Een onverwachte verrassing wordt vaak beter herinnerd dan ...