Relatiegeschenken

Onze bedrukte koeken zijn niet alleen per stuk beschikbaar, maar ook als relatiegeschenk in verschillende verpakkingen.

Vraag een offerte aan

Brievenbusdoosje

Ben je op zoek naar een origineel brievenbusgeschenk? Onze bedrukte koeken zijn perfect als brievenbuscadeau. Kies jouw favoriete koekjes, voeg een persoonlijke boodschap toe aan een kaartje, en wij regelen de rest, van het bedrukken tot het versturen. We bieden ook extra personalisatiemogelijkheden, zoals het bedrukken van het doosje en het toevoegen van een kaartje in je eigen huisstijl.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Gevulde koekblik

Denk je aan koekjes, dan hoort daar natuurlijk een koekblik bij. Onze koekblikken zorgen niet alleen voor dat je de koeken langer kunt bewaren, maar geven ook een persoonlijke touch aan je cadeau. Laat het blik bedrukken met een logo, foto, tekst of een tof ontwerp naar keuze. Kies uit onze bedrukte koeken, stuur ons je ontwerp voor de koekjes en het koekblik, en wij regelen de rest. We kunnen de gevulde koekblikken namens jouw bedrijf versturen, inclusief een persoonlijk kaartje.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Cadeau pakketten

Wil je jouw relaties extra verrassen? Wij maken met veel plezier cadeaupakketten op maat die zeker in de smaak vallen. Denk aan een Cookie Doos met onze bedrukte koeken, gecombineerd met met een fles (alcoholvrije) bubbels of bijpassende thee. Of het nu gaat om een bedankje, een feestelijke viering of gewoon een leuke verrassing. Met een persoonlijk tintje, zoals een bedrukte boodschap op de koeken of toegevoegd kaartje, maak je jouw cadeau onvergetelijk.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en samen het perfecte cadeaupakket samen te stellen.

Neem contact op

Cadeau doosjes

Wil je onze bedrukte koeken extra feestelijk maken? Onze per stuk verpakte koeken zijn al een heerlijke traktatie, maar we gaan graag een stapje verder. We kunnen ze namelijk extra feestelijk verpakken in een transparant doosje met een gouden strik.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedankje of zomaar een verrassing, met deze luxe verpakking maak je zeker indruk. Het transparante doosje laat de mooie bedrukking van de koek goed zien, en de gouden strik geeft het geheel een chique uitstraling.

Neem contact op voor een offerte op maat.

Neem contact op

Kerstgeschenken

Op zoek naar een lekker én persoonlijk kerstcadeau voor je relaties? Onze bedrukte koeken verpakken we voor de feestdagen extra feestelijk, zodat ze perfect zijn om cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een transparante Kerstbal, gevuld met versgebakken koeken met jouw eigen ontwerp.

Of een Cookie Doos gevuld met door jou ontworpen logokoeken, samen met een fles (alcoholvrije) bubbels en een persoonlijk kaartje om jouw relaties te bedanken voor het afgelopen jaar.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan stellen we samen een mooi Kerstpakket samen voor jouw relaties.

Neem contact op