Vacature: Koekenbakker (16-24 uur)

Cookie Doos is een jong en hard groeiend bedrijf. Waar het zo'n drie jaar geleden begon met een idee en een kleine oven thuis, zijn we inmiddels verhuisd naar een bedrijfspand waar we iedere week honderden tot duizenden koeken kunnen bakken. Dit biedt ons de ruimte en mogelijkheid om verder door groeien en nog meer mensen blij te maken met een bedrukt koekje. Spreekt dit jou aan en wil je graag met ons meegroeien? Lees dan verder!

Wat we zoeken:
Voor onze productie ruimte zijn we op zoek naar een enthousiaste koekenbakker die van aanpakken houdt. Als koekenbakker help je mee in alle stappen in het produceren van onze bedrukte koeken. We bakken namelijk alles zelf! Van het maken van deeg, bakken van de koeken tot het bedrukken en verpakken van de koeken. Zo werken we samen alle bestellingen af. 

Wat we van jou verwachten:
We vragen geen bakkersopleiding, maar wel affiniteit met de producten en/of bakken. Je hebt bijvoorbeeld interesse in de voedingssector of bakt zelf ook de lekkerste baksels uit de oven. We houden er van om over alles rondom bakken en lekker eten te praten!

We vormen een hecht team waar alle ruimte is voor gezelligheid, maar wanneer het nodig is we ook samen net dat stapje extra zetten zodat alle bestellingen op tijd op de post kunnen.

Jij ziet het werk liggen en voelt je mede verantwoordelijk om te zorgen dat alles op tijd af is. Je houdt daarbij je werkplek schoon en je hebt een kritisch oog voor kwaliteit. Maar ook wanneer iets op is signaleer jij dit zodat we opnieuw kunnen inkopen. We zijn ook benieuwd naar jouw ideeën over nieuwe producten of efficiëntere werkprocessen, dus geven we je alle ruimte om deze met ons te delen.

Wat bieden we jou:
Een prima salaris waarbij we uiteraard jouw pensioen goed regelen, reiskostenvergoeding en koekjes natuurlijk!

Maandag is onze vaste bakdag en ben je verantwoordelijk voor het bakken van de koeken voor alle bestellingen van de week. Op dinsdag en woensdag bedrukken en verpakken we de koeken zodat deze aan het einde van de dag op de post kunnen. Je bent deze dagen beschikbaar om te werken, maar vindt het niet erg als het eens een dag minder of juist meer is. We starten om 09:00 en zijn meestal rond 17:00 klaar. 

We vinden het belangrijk dat je goed in het team past, dus als je vindt dat je aan bovenstaande omschrijving voldoet nodigen we je graag uit om een dagje mee te draaien in onze koekjesbakkerij in Oosterhout (Gelderland). 

Solliciteer door een e-mail te sturen naar werken@cookiedoos.nl. Stuur je C.V. mee, maar het belangrijkste vinden we jouw verhaal. Vertel ons wie je bent en wat je aanspreekt in de vacature. 

We kijken uit naar jouw sollicitatie!