Unieke geboorte koekjes: bedrukt met echo, naam of geboortekaartje

Unieke geboorte koekjes: bedrukt met echo, naam of geboortekaartje

Ben je op zoek naar een uniek geboortekoekje dat je kunt personaliseren met jouw echo foto, de naam van je kleintje, of zelfs het geboortekaartje? Bij Cookie Doos vieren we deze belangrijke gebeurtenis graag met je mee!

Geboortekoeken zijn perfect om de komst van een kleintje te vieren, van het grote nieuws van de zwangerschap tot de eerste kraambezoekjes. We delen in deze blog verschillende ideeën voor geboortekoeken.

Zwangerschap bekendmaken: koeken met echo afdruk

De eerste keer dat je die kleine hartslag ziet kloppen op de echo is magisch. Wat is er nou leuker dan dit geluksmoment te delen met je geliefden door middel van koekjes? Stel je voor: koekjes met een afdruk van de echo erop! Perfect om aan opa's, oma's, tantes en ooms te geven om het grote nieuws bekend te maken. Het is een originele en lekkere manier om het blije nieuws te delen en iedereen meteen in de feeststemming te brengen.

Babyshower thema koekjes

Een babyshower is hét moment om helemaal los te gaan met leuke en creatieve ideeën. Koekjes kunnen hier niet ontbreken! Denk aan koekjes bedrukt met illustraties van babyflesjes, rompertjes of zelfs kleine wiegjes. En het mooiste is: je kunt ze personaliseren met namen, datums of zelfs kleine berichtjes. Een leuke en lekkere manier om de aanstaande komst van de baby te vieren en je gasten te verrassen met iets bijzonders.

Kraamvisite: jouw geboortekaartje op een koekje

Als de baby eenmaal is geboren, is er niets leuker dan kraamvisite ontvangen. En wat geef je de gasten mee om ze te bedanken voor hun komst en cadeautjes? Juist, koekjes! Denk aan koekjes met een afdruk van het geboortekaartje of met de naam en geboortedatum van de baby. Het zijn niet alleen heerlijke traktaties, maar ook leuke en persoonlijke aandenken aan een bijzondere tijd. Perfect om de eerste weken met je kleintje te vieren.

Bekendmaking naam met bedrukte koeken

De meeste ouders kiezen ervoor om de naam van hun kindje pas na de geboorte bekend te maken. Wat is er leuker dan dit te doen met koekjes? Stel je voor: iedereen komt nieuwsgierig langs en krijgt een bedrukt koekje met de naam van de baby erop. Het zorgt gegarandeerd voor een verrassingseffect en een glimlach op elk gezicht. Bovendien is het een leuke manier om iedereen iets lekkers te geven om van te genieten, een verrassend alternatief voor beschuit met muisjes!

Bij Cookie Doos helpen we je graag om iedere gelegenheid een stukje zoeter te maken met een bedrukt koekje. Of je nu de zwangerschap bekendmaakt, een babyshower organiseert, kraamvisite ontvangt of de naam van je baby onthult, onze geboorte koeken maken van elk moment een feestje. Heb je zelf nog leuke ideeën voor geboorte koeken? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Volgende lezen

Waarom wij onze koeken per stuk verpakken in duurzame zakjes