Aanleverspecificaties

Bestandstype
Drukbestanden kun je het beste uploaden als JPEG of PNG. Let er op dat de afbeeldingen van (zeer) goede kwaliteit zijn. Hoe hoger de resolutie van de afbeelding, des te mooier de print.

Lichte achtergrond
Vrijwel elk ontwerp kunnen we bedrukken op een koekje. Een witte of lichte achtergrond geeft vaak het mooiste resultaat. Vanwege de specifieke eigenschappen van eetbare inkt op eetbaar papier raden wij een volvlakbedrukking af. Hiermee voorkom je dat er strepen ontstaan op je ontwerp.

Kleurmatch
Met eetbare inkt en eetbaar papier kunnen we iedere afbeelding full-colour bedrukken. Houd er wel rekening mee dat vanwege de aard van eetbare afbeeldingen, kleuren er op onze koeken anders uit kunnen zien dan op je scherm. Alle schermen hebben verschillende helderheid en zijn anders gekalibreerd. Bovendien zijn we door restricties in de wet gebonden aan slechts een aantal toegestane pigmenten in eetbare inkt. Hierdoor kunnen helaas sommige kleuren zoals fel rode, paarse, lila en roze en zwarte tinten afwijken. Uiteraard doen we er alles aan om zo dicht mogelijk tot het origineel te komen.

Voor twijfels over je ontwerp kun je altijd contact opnemen via info@cookiedoos.nl.