Origineel Kerst relatiegeschenk: een gepersonaliseerd koekje!

Origineel Kerst relatiegeschenk: een gepersonaliseerd koekje!

Rond Kerstmis geven veel bedrijven relatie geschenken aan hun werknemers, klanten of andere relaties. Het is ieder jaar weer lastig om te bedenken wat voor relatiegeschenk je moet geven. Meestal komt het op hetzelfde neer: een pakket met eten en drinken. Maar wat ons betreft mag het origineler en persoonlijker!

Kerstpakketten zijn de bekendste relatiegeschenken in Nederland. Elk jaar doen veel werkgevers er alles aan om originele kerstpakketten te maken om hun waardering voor hun werknemers en zakelijke relaties te tonen. Volgens onderzoek in het zakenblad De Zaak met resultaat. Maar liefst 98,8% van de medewerkers stelt kerstrelatiegeschenken zeer op prijs en vindt het jammer als dit zou verdwijnen.

Wil jij dit jaar een uniek relatiegeschenk geven met kerst? Cookie Doos heeft diverse lekkere koekcadeaus die perfect aansluiten op de kerstperiode. Om zelf te geven tijdens de Kerstborrel bijvoorbeeld, of om naar verschillende adressen te versturen. Ieder koekcadeau kan volledig gepersonaliseerd en aangepast worden naar de stijl van jouw bedrijf.

Duurzaam relatiegeschenk kerst

Een trend in relatiegeschenken zijn duurzame cadeaus. Wanneer je kiest voor een koekcadeau van Cookie Doos als relatiegeschenk met kerst, geef je niet alleen een origineel cadeau maar ook een duurzaam cadeau! Onze koeken worden versgebakken met biologische ingrediënten die we rechtstreeks bij lokale boeren inkopen. Daarnaast worden de koeken verpakt in een 100% recyclebare verpakking.

Persoonlijk relatiegeschenk kerst

Alle koeken kunnen volledig worden gepersonaliseerd. Zo kunnen we ze bedrukken met jouw logo of naam van de ontvanger en een persoonlijke kerstwens toevoegen in de vorm van een kaartje. Deze persoonlijke benadering zal een goede indruk achterlaten. Personaliseer jouw koekje en maak het geven van het relatiegeschenk met kerst nog leuker!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? In onze brochure vind je ons nieuwe assortiment aan Kerst relatiegeschenken. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden en kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Volgende lezen

Bruiloftkoekjes op tafel
Bedrukte koeken als weggever op jouw beursstand