Bedrukte koeken als weggever op jouw beursstand

Bedrukte koeken als weggever op jouw beursstand

Binnenkort een beurs gepland en ben je op zoek naar een manier om meer mensen naar je beurs stand trekken? Zorg voor een opvallende weggever! Bij Cookie Doos helpen we je graag opvallen met eetbare marketing. Wat dat is en hoe je het kunt inzetten om jouw beursstand op te laten vallen vertellen we je graag in deze blog.

Eetbare marketing

Gepersonaliseerde koeken uitdelen op jouw beursstand is een laagdrempelige manier om in contact te komen met potentiële klanten. Onze koeken kunnen bedrukt worden met iedere gewenste afbeelding, zoals foto's, logo's of QR-codes. Dit betekent dat we ook jouw marketing- en communicatie boodschappen op een koekje kunnen afdrukken. Voorbeelden hiervan zijn visitekaartjes, QR codes, uitnodigingen, product foto's en meer. Door jouw marketingboodschap op op een verrassende manier te presenteren - in dit geval op een koekje - blijft deze beter hangen bij de bezoekers van jouw stand. Het zijn de ideale gespreksstarters om het ijs te breken, want wie houdt er nou niet van een koekje?

 Een aantal voorbeelden van onze klanten:

Voorbeelden van beurskoekjes
Bedrukte koeken als duurzame weggever
Onze koeken zijn niet alleen uniek, maar ook duurzaam. Ze worden versgebakken met biologische ingrediënten van lokale boeren en individueel verpakt in biologisch afbreekbare zakjes. De meeste bezoekers zullen het koekje direct opeten, maar je kunt ze tot wel 2 maanden bewaren. Zo kun je ze bewaren voor het volgende evenement.

 

Beurskoekjes bestellen
Ben jij geïnspireerd geraakt en heb je al een afbeelding gevonden om af te drukken op een koekje? Je kunt jouw logokoekjes hier bestellen.

Volgende lezen

Origineel Kerst relatiegeschenk: een gepersonaliseerd koekje!
Koeken bedrukken met een QR code