Kerst & Relatiegeschenken

Op zoek naar een persoonlijk, uniek én lekker relatiegeschenk voor Kerst? Verras jouw medewerkers en zakelijke relaties met onze bedrukte Kerstkoeken!

Download de Kerst brochure
 • Gepersonaliseerd

  Wat onze koeken zo uniek maakt, is dat ze altijd te personaliseren zijn met jouw logo. Niet enkel de verpakking, maar juist het koekje bedrukken we met jouw logo, tekst of QR-code.

 • Persoonlijke service

  Even bellen, mailen of whatsappen om je ideeën te bespreken? Bereik ons op de manier die jij wilt. We denken graag mee in het creeëren van een passend koekje.

 • Biologische ingrediënten

  Voor het lekkerste koekje gebruiken we uitsluitend pure & biologische ingrediënten van lokale boeren.

 • Duurzame verpakking

  Onze koeken worden verpakt in materialen van duurzame herkomst. De verpakking is volledig recyclebaar, op het koekje na. Die moet je zelf opeten... ;)

Versgebakken Kerstkoeken, bedrukt met jouw logo

Bij Cookie Doos vind je verschillende koekcadeaus die te bedrukken zijn met jouw logo of tekst. Speciaal voor de Feestdagen hebben we verschillende koekcadeaus samengesteld om cadeau te doen aan personeel en relaties, voor ieder budget!

Kerst is een mooi moment om je waardering te tonen voor zowel je medewerkers als zakelijke relaties. Dat wil je natuurlijk wel op een zo'n unieke mogelijke manier doen, bij voorkeur met een persoonlijke touch. Het unieke aan onze koekcadeaus is dat deze altijd te bedrukken zijn met jouw logo. Niet alleen het bijgevoegde kaartje, maar ook het koekje is te bedrukken. 100% eetbaar natuurlijk!

Download de brochure

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact op via e-mail (info@cookiedoos.nl) of telefoon (085 00 41 872).