Koeken bedrukken met een QR code

Koeken bedrukken met een QR code

Onlangs zijn we gestart met het afdrukken van QR-codes op koekjes, als aanvulling op de mogelijkheden om foto's, logo's en teksten op koekjes af te drukken. Het biedt bedrijven een unieke manier om digitale content op persoonlijke manier promoten, zodat het bij iedereen in de smaak zal vallen.

Onze QR-code koeken worden gemaakt door een eetbare QR-code op het oppervlak van de koekjes te printen. Wanneer de QR-code wordt gescand met een smartphone of tablet, wordt de gebruiker naar een specifieke website, video of app geleid.Dit maakt QR-code koekjes perfect voor bedrijfsevenementen, beurzen of productlanceringen. Ze zijn ook geschikt als promotiemateriaal voor restaurants en cafés. Door een QR-code op een koekje te plaatsen, creëer je een interactieve ervaring voor je klanten en gasten.

QR-code koekjes bestellen
QR-code koekjes bestel je eenvoudig via onze webshop. Kies uit verschillende formaten en upload jouw QR-code. Heb je geen QR-code? Laat dan je URL achter zodat we een QR-code voor jou kunnen genereren. We verpakken de koeken per stuk zodat ze eenvoudig uit te delen zijn tijdens jouw evenement.

Volgende lezen

Bedrukte koeken als weggever op jouw beursstand