Koekjes in het welkomstpakket van CijferExpert

Koekjes in het welkomstpakket van CijferExpert

Nieuwe klanten verwelkomt Cijferexpert met een welkomstpakket, gevuld met een thee mok, pen, notitieblok en een drinkwater bidon. Daar wilde ze graag nog iets lekkers en unieks aan toevoegen. Omdat de koeken per stuk verpakt zijn en tot wel 2 maanden houdbaar zijn, kan CijferExpert de koeken in batches bestellen en zo ook uitdelen bij de koffie/thee wanneer klanten hun kantoor bezoeken.

Recensie van Juliska Petronella, Cijferexpert:

Van alle cookie winkels die ik ben tegengekomen heeft Cookie Doos mij het meest overtuigd. Het is een gebruiksvriendelijke webshop waar je gemakkelijk bedrukte koeken kunt bestellen. Wat mij het meest bevalt aan de logo koeken is dat ze van goed formaat zijn en  individueel met zorgt verpakt worden wat voor mij heel belangrijk is in het kader van de hygiëne. Daarnaast bevalt de smaak en strakke structuur van de Cookie Doos heel erg. Het kruimelt niet. Vaak krijg ik de vraag waar ik ze heb besteld. Want mijn klanten vinden ze lekker. Voor mij is Cookie Doos mijn vaste leverancier voor koekjes. 

Over CijferExpert

CijferExpert Administratie helpt ondernemers naar meer winst, rust en overzicht binnen hun bedrijf middels de Profit First methode.

Volgende lezen

AM Beauty and More viert Dag van de Klant
Winkel activatie met logokoeken voor Hugo Boss