Winkel activatie met logokoeken voor Hugo Boss

Winkel activatie met logokoeken voor Hugo Boss

Voor een Moederdag actie bij drie grote ICI Paris XL winkels in België zocht Hugo Boss een unieke weggever voor haar parfum. Daarbij kwamen ze op het idee om koeken te bedrukken met drie logo's van de ALIVE-lijn. 

Recensie van Alysia Sewdin, Hugo Boss:

Om de lancering van ons nieuwste parfum ALIVE Intense te vieren, wilden wij onze klanten graag verwennen met iets lekkers. Cookie Doos heeft voor deze lancering prachtige koekjes geleverd die perfect pasten bij het ALIVE-thema. Naast dat het contact erg soepel verliep, dacht Cookie Doos ook goed mee met onze wensen en stelden zij zich erg flexibel op. Hierdoor hebben wij de samenwerking als heel prettig ervaren! Ook was de levertijd erg snel en worden de koekjes per stuk verpakt, hierdoor zijn de koekjes erg handig om uit te delen aan klanten. 

Over Hugo Boss Alive

In het assortiment van HUGO BOSS vind je parfums die staan voor vrijheid, vrouwelijkheid en elegantie. Boss Alive Eau de Parfum werd uitgebracht in 2020. De vraag die bij de geur hoort, is: "What makes you feel ALIVE?". Elke vrouw geeft hier haar eigen antwoord op. Het parfum staat voor verbinding, positiviteit en geluk. Een perfect cadeau voor vrouwen dus!

Volgende lezen

Koekjes in het welkomstpakket van CijferExpert
Beurskoekjes voor Teamplast