AM Beauty and More viert Dag van de Klant

AM Beauty and More viert Dag van de Klant

Om de Dag van de Klant te vieren zocht beautysalon AM beauty and More naar een gepersonaliseerd cadeau om haar klanten te bedanken. Na het plaatsen van haar eerste bestelling met logokoeken, volgde al snel een tweede bestelling om het 2-jarig jubileum van de salon te vieren. Samen creëerden we een ontwerp dat passend was bij haar logo en huiskleuren. Met veel leuke reacties als resultaat!

Recensie van Axana Maesen, AM Beauty and More:

Cookie Doos heb ik ontdekt door instagram. Toen ik enkele ontwerpen zag voorbij komen was ik eigenlijk meteen overtuigd. Het beeld, de afwerking, alles gewoon zag er duidelijk heel goed uit! De eerste keer dat ik bestelde was dit voor ‘dag van de klant’ na een super goeie eerste bestelling was ik meteen overtuigd om deze terug te bestellen voor mijn 2 jarig bestaan. De service is gewoon top! Van begin tot einde loopt alles vlot, zeer vriendelijk, goede hulp bij het ontwerpen & zoveel meer! De koekjes zijn super lekker, lange houdbaarheid, super hygiënisch, top levering, tip top ontwerp & levering! Gewoon een super ervaring en dit is zeker niet de laatste bestelling.

Over AM Beauty and More

Bij beautysalon AM beauty and more in Kortrijk (België) kan je terecht voor nagels, ontharing, gezichtsbehandelingen en de nieuwe trend 'cupping'.

Volgende lezen

Een duurzaam relatiegeschenk voor Fourcast
Koekjes in het welkomstpakket van CijferExpert