Een duurzaam relatiegeschenk voor Fourcast

Een duurzaam relatiegeschenk voor Fourcast

Om haar klanten te bedanken voor de samenwerking, zocht Fourcast bedrukte koekcadeaus, inclusief kaartje met persoonlijke boodschap. Deze koekpakketten konden de klanten in de lerarenkamer plaatsen zodat het hele team ervan kon genieten. We stuurden uiteindelijk maar liefst 100 koekpakketten naar klanten in Nederland & België, gevuld met bedrukte logokoeken en een persoonlijke kaart. Fourcast ontving veel leuke reacties van de ontvangers, de koeken vielen in de smaak!

Recensie van Laura Borremans, Fourcast:

"De koekjes zijn telkens weer een schot in de roos. Bij Fourcast for Education hebben we ze als relatiegeschenk naar onze klanten opgestuurd. Er kwamen enorm veel leuke reacties op het heerlijke geschenk. De koekjes zijn van geweldige kwaliteit en het ecologische karakter van de verpakking viel in de smaak bij onze klanten! Voor ons een leuke en originele manier om onze klanten in de watten te leggen, zonder te grijpen naar de typische en saaie relatiegeschenken."

Over Fourcast

Fourcast For Education helpt dagelijks honderden scholen met hun digitalisering. Naast een aanbod aan hardware en software gaat Fourcast For Education nog een stap verder: ze leren leerkrachten hoe ze technologie zinvol kunnen inzetten. 

Volgende lezen

AM Beauty and More viert Dag van de Klant