Vier je feestje met een koekje

Vier je feestje met een koekje

Het is natuurlijk geen toeval dat alle belangrijke mijlpalen in het leven met iets lekkers worden gevierd. Verjaardagen, jubilea, babyborrels, doopfeesten, verlovingen, bruiloften, pensioneringen en vele andere feestelijke gelegenheden worden traditioneel gevierd met wat lekkers. Nog leuker is natuurlijk als je dit 'zoets' kunt personaliseren met eigen teksten, illustraties of zelfs foto's. Een smakelijke verrassing of traktatie op maat!

 

Eetbare fotoprint

Als klein kind mocht ik voor mijn verjaardag een fototaart kiezen van de bakker met mijn favoriete Disney figuren of tv-programma erop geprint. Nog steeds bestaan dit soort taarten in thema's als Frozen, Woezel en Pip of Paw Patrol bijvoorbeeld. Tegenwoordig is het ook mogelijk om je eigen foto's af te laten drukken op taarten en cupcakes. Als je écht iets origineels zoekt - wat ook nog per post te versturen is - dan is het nu ook mogelijk om je favoriete afbeelding op een koekje af te drukken. Bij het ontwerpen van onze koekjes is ons motto: als je het je kunt voorstellen, dan kunnen we het maken. Laat je fantasie de vrije loop met originele teksten of illustraties of kies je mooiste foto's om te printen op een koekje.

Bestel jouw fotokoekje

Bekijk hier ons standaard aanbod met fotokoekjes. Je kunt kiezen uit 6, 12 of 24 fotokoekjes. Uiteraard is het ook mogelijk om grotere aantallen te bestellen. In dat geval kun je een e-mail sturen naar info@cookiedoos.nl. We kunnen dan kosteloos een digitaal ontwerp maken die past bij jouw wensen en behoeften. Dus de volgende keer dat je een feestje gepland hebt en zin hebt in iets anders, kies dan voor een fotokoekje! 

Volgende lezen

Logokoekjes als uniek relatiegeschenk