logokoekjes

Logokoekjes als uniek relatiegeschenk

Logokoekjes als uniek relatiegeschenk

Cookie Doos is ontstaan vanuit een missie om cadeaus nog persoonlijker te maken. Want met persoonlijke cadeaus raak je iemand écht in het hart: sending happiness! Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven. Want een lekker, origineel en persoonlijk cadeau zullen jouw relaties en/of personeel niet snel vergeten. Persoonlijke relatiegeschenken zetten jouw onderneming, product of dienst op de kaart. 

Een uniek cadeau

Juist in tijden van sociale afstand is het extra belangrijk om jouw klanten, relaties en medewerkers te verrassen. Onze gepersonaliseerde koekjes zijn hier uitermate geschikt voor. We vertalen jouw idee in een uniek koekje en personaliseren deze met jouw bedrijfslogo, passende boodschap of met een ander ontwerp in jouw huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan logokoekjes voor de opening van een schoonheidssalon, beautysalon, massagesalon of kapsalon.

Duurzame geschenken

Al onze koekjes worden vers gebakken met lokale en biologische ingrediënten. We bedrukken ze met een eetbare afdruk en verpakken ze individueel in milieuvriendelijke zakjes. Zo zijn ze tot wel twee maanden houdbaar! Er zijn natuurlijk ook andere verpakkingsmogelijkheden, zoals een mooie cadeaudoos met kaartje in jouw huisstijl. We kunnen ook iets extra's toevoegen, zoals een lekkere fles bubbels. Leuk om cadeau te geven aan een bijzondere (en belangrijke) klant of relatie! 

 

Verschillende vormen

Als jij je het kunt voorstellen, kunnen wij het bakken. Naast onze standaard ronde en vierkante koekjes kunnen we namelijk ook allerlei andere vormen bakken. Denk aan paprika's, appels en peren, mascara's of bloemen. Niets is te gek! Met een eetbare afbeelding op het koekje is het net alsof je jouw product echt in handen hebt. Zet daar maar je tanden in... ;)

 

Vraag een gratis proefkoekje aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze zakelijke pagina vind je nog meer voorbeelden en kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Eerst even een zien én proeven? Je kunt altijd een gratis proefkoekje aanvragen. Deze bedrukken we direct met jouw logo. Zie je direct hoe knap je er op staat! 

Volgende lezen

Vier je feestje met een koekje
De lekkerste en leukste Paas koeken om cadeau te doen