Wederverkoper worden

✔ Verkoop zelf onze bedrukte koeken
✔ Versgebakken met biologische ingrediënten
✔ Per stuk en duurzaam verpakt
✔ Vanaf 50 stuks

Samen verrassen met een koekje

Bij Cookie Doos bedrukken we koeken met een eetbare foto, logo, tekst of QR-code. Onze koeken worden versgebakken met biologische ingrediënten van lokale boeren en verpakt in een duurzaam zakje.

We helpen bedrijven opvallen met iets unieks én persoonlijks. Om nog meer mensen te verrassen met een koekje zijn we altijd op zoek naar wederverkopers. Benieuwd naar de mogelijkheden? We delen graag wat voorbeelden.

Voor barista's op locatie

Koekje bij de koffie?

Wordt jij als barista regelmatig ingehuurd voor beurzen, evenementen en (bedrijfs)feesten? Met onze bedrukte koeken kun je jouw klant iets extra's aanbieden. We leveren de bedrukte koeken rechtstreeks aan jouw koffiebar, zodat je bij iedere koffiecreatie een uniek koekje kunt aanbieden.

Platform voor relatiegeschenken

Koekjes als relatiegeschenk

Heb jij een platform of netwerk om relatiegeschenken aan te bieden? Maak jouw assortiment compleet met onze unieke bedrukte koeken. Met een minimale afname van 50 stuks én snelle verzending (binnen 3 werkdagen) een laagdrempelige keuze voor jouw klanten.

Trouwlocaties

Koekjes voor bruiloften

Of het nu onderdeel is van de sweettable, als verrassing op tafel of bedankje. Onze koeken zijn ook voor bruiloften zeer geschikt! Voor trouwlocaties een interessante mogelijkheid om bedrukte koeken toe te voegen als uitbreiding op het arrangement.

Leveranciers van Kerstpakketten

Voeg een bedrukt koekje toe

Voor leveranciers van Kerstpakketten kunnen onze gepersonaliseerde koeken de perfecte aanvulling zijn op Kerstpakketten. De koeken kunnen bedrukt worden met het logo van het bedrijf, naam van de ontvanger of QR-code die verwijst naar een persoonlijke boodschap.

  • Stap 1: Stuur jouw bestelling

    Heb je een aanvraag binnen? Mail ons het aantal koeken dat jouw klant wilt bestellen, de vorm en het formaat. Het ontwerp kun je ook per mail aanleveren.

  • Stap 2: Digitale proef

    Je ontvangt een offerte voor de koekjes en met jouw ontwerp maken we gratis een digitale proefdruk. Zo kun je deze direct delen met jouw klant.

  • Stap 3: Aan de bak!

    Bij akkoord op de offerte en het ontwerp gaan we 'aan de bak'. De levertijd is gemiddeld 3 werkdagen. We kunnen evnetueel direct aan jouw klant leveren.

Wederverkoper worden?

Onze koeken zijn geen fabriekskoekjes, het bakken, bedrukken en verpakken van de koeken doen we handmatig. Met veel passie én plezier! We worden er dan ook blij van als onze koeken goed ontvangen worden. Wil jij ons helpen om nog meer mensen te verrassen met een uniek koekje? Neem gerust contact op via onderstaand formulier en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.