Aanvullende informatie

Ingrediënten
Onze koeken worden versgebakken op bestelling, met biologische ingrediënten.

Vanillekoek: bloem, boter, poedersuiker, ei, vanille-essence en zout.
Fondant: Suiker, glucosestroop, plantaardig vet (palmpit palm), bevochtigingsmiddel(E422), verdikkingsmiddelen (E415,E466, emulgator (E471), Smaakstof, Conserveermiddel(E200), Citroenzuur (E330).

Kan sporen bevatten van: pinda's, soja, mais, melk en noten.

Eetbare bedrukking
Alle afbeeldingen worden afgedrukt met levensmiddelen inkt op dunne eetbare sheets op zetmeel basis. Onze eetbare inkt is goedgekeurd voor de voedselmarkt en voldoet daarmee aan de EU-normen.

Verpakking
Onze koeken worden standaard per stuk verpakt in milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare zakjes. Deze zakjes zijn gemaakt van planten, dus plastic-vrij en 100% composteerbaar. Op de achterkant van het zakje plakken we een sticker met de ingrediënten lijst, bewaaradvies en allergieën informatie.

Houdbaarheid
Na ontvangst zijn onze bedrukte koeken 1 tot 2 maanden houdbaar. Wel kan het zijn dat de eetbare afdruk over tijd vervaagt. Eetbare inkt is gemaakt op waterbasis en daarmee niet UV-bestendig. Blootstelling aan direct zon- en kunstlicht kan de kleuren doen vervagen of een 'vergroenend' effect hebben. Zorg er daarom voor dat de koeken in de originele verpakking en bij kamertemperatuur bewaard worden.