Bruiloft koekjes: bedrukt met een foto of jullie namen

Bruiloftkoekjes op tafel

De traditionele bruidstaart kennen we al, maar ken je ook bruiloft koekjes? Iedereen houdt van een koekje bij de koffie of thee. Maar bedrukte koekjes kunnen veel meer zijn dan 'een lekkere toevoeging'. Bedrukt met een mooie foto van jullie samen of namen & trouwdatum zijn ze een unieke en persoonlijke aanvulling op jouw bruiloft. Zie hier de leukste bruiloft koekjes om jullie (zoete) liefde mee te vieren. 

Een bruiloft koekje als caketopper

Je kent ze vast wel. Een mannetje en een vrouwtje, of twee vrouwtjes of mannetjes in traditionele bruidskleding, om bovenop je bruidstaart te zetten. Al meer dan honderd jaar sieren deze plastic bruidspaartjes de bovenste laag van vele bruidstaarten. Er zijn echter nog veel meer (én leukere) manieren om jouw bruidstaart te personaliseren. Laat een foto van jullie samen afdrukken op een koekje en gebruik het als originele caketopper. Oftewel, een koektopper! Jullie namen in combinatie met de trouwdatum kan natuurlijk ook! Met deze originele bruiloft koekjes kun je je eigen gebakken of gekochte taart om toveren tot een gepersonaliseerde taart.

Ook leuk is het om bruiloft koekjes met jullie eigen foto of namen toe te voegen aan de sweet table, als aanvulling op de bruidstaart. Kies voor koekjes die passen in de stijl van de bruiloft om het een geheel te maken.

Een caketopper als bruiloft koekjes

Je huwelijksgasten op een originele manier naar de juiste tafel wijzen, is makkelijker dan je denkt...


Een bruiloft koekje als tafeldecoratie of naamkaartje

Een leuk idee is om de uitnodiging voorafgaand aan je bruiloft, terug te laten komen op de dag zelf. Laat bijvoorbeeld een afbeelding van de locatie op een koekje afdrukken. Maar... er is meer! Bedrukte koeken kunnen op een bruiloft ook een leuke vervanger zijn voor de traditionele naamkaartjes. Kies voor bruiloft koekjes waar je de namen van je gasten laat afdrukken op een koekje. Of nog leuker: een foto van iedere gast! Dat maakt het zoeken van je plekje aan tafel minder formeel en zorgt voor een verrassende start van het diner. Verpakt in de stijl van je bruiloft in een doosje en bijpassend lintje krijgen ze bovendien een decoratieve functie op tafel. 

Bruiloft koekje op tafel
Naamkaartjes als bruiloft koekje

''Wat een mooie koekjes, en hoe scherp! De foto's, ongelofelijk! Zo blij mee!''

Sandy

Een bruiloft koekje als trouwbedankje

Een van de dingen die bij het plannen van je bruiloft voor het allerlaatste moment wordt bewaard: trouwbedankjes! Wanneer jullie trouwdag op zijn einde loopt, wil je je bruiloftsgasten natuurlijk een leuk en origineel aandenken meegeven. Liefde gaat door de maag, dus geef je gasten iets lekkers mee! Vroeger deelde men op bruiloften vaak bruidssuiker uit, tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om jouw gasten te verrassen met een persoonlijk bedankje. Wat dacht je van een gepersonaliseerd  bruiloft koekje

Personaliseer onze koekjes met een lief berichtje, foto of jullie namen. De koekjes kun je zo ontwerpen zodat ze helemaal in jullie stijl en thema passen. Met een gepersonaliseerd koekje zorg je ervoor dat jullie gasten jullie trouwdag niet snel zullen vergeten. 

Bruiloft koekje in goodiebag

Jouw gasten ook verrassen met een bruiloft koekje?

Zoals je al hebt gelezen zijn er heel veel manieren om bruiloft koekjes je te gebruiken. Ben je geïnspireerd geraakt door bovenstaande ideeën en wil je meer weten over wat Cookie Doos voor jouw bruiloft kan betekenen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken of bestel direct jouw eigen bedrukte koekjes. 

Volgende lezen

Gepersonaliseerde traktaties voor kinderen op school
Origineel Kerst relatiegeschenk: een gepersonaliseerd koekje!